Smoes Ontwerpen // Architectuur & Stadsontwerpen - kantoorleegstand vastgoed studentenhuisvesting transformatie leegstand leegstaand herinrichting tool architect rotterdam urbanism stadsvernieuwing probleemwijk stedenbouw maakindustrie inpassing prachtwijk parkwijk

TwitterLinkedIN

home vastgoed aankoop & verkoop verhuur contact
Smoes Vastgoed // vastgoedontwikkeling, verkoop & verhuur

Ontwerp & ontwikkeling; wij bouwen en creŽren woon-, werk- en leefomgevingen in en buiten Rotterdam. Vanaf het eerste idee, naar tekentafel, tot aan de uitvoering werken wij aan diverse transformatieprojecten.

Smoes Vastgoed is altijd op zoek naar technisch en functioneel verouderd stedelijk vastgoed in de grotere steden in Nederland, zoals leegstaande woongebouwen, kantoren, winkel- en bedrijfsgebouwen. In samenwerking met projectburo Smoes Ontwerpen transformeren we dit leegstaande vastgoed naar luxe appartementen met aanvullende functies, zoals kleine winkels en kantoor of werkplaatsen aan huis.

We richten ons voornamelijk op functiewijziging van leegstaand vastgoed in het stedelijke gebied waar ontwerp, financieringsmodellen, proces- en projectmanagement en uitvoering samen komen en wijzigingen van het bestemmingsplan, onderzoek van wet- en regelgeving en het ontwikkelen van de benodigde businessplannen en exploitatiemodellen, onderdeel zijn van onze werkzaamheden. Van initiatief, haalbaarheid, het (ver)bouwen in eigen beheer tot aan de exploitatie en eventuele verkoop of verhuur.

Update 2018